DetailsPedigree ChartPrintable TreeEfterkommere

Genealogical Tree

  
Søren ChristensenIngeborg Andersen

Søren Kristian Nielsen, Bodil Marie Kirstine Christensen

Bodil Nielsen

 II. 

Born: Bodil Christensen, januar 18. 1881, Sjørup, Vroue Parish, Fjends District, Viborg County as Daughter of Søren Christensen and Ingeborg Andersen

Baptised at Home: januar 28. 1881

Baptised at Church: marts 27. 1881, Vrou Church
Godfathers: Gårdmand Anders Andersens hustru Bodil Marie Kirstine Christensen af Engedal, gårdmand A. Chr. Pedersens hustru Marie Pedersen af Sjørslev, gårdmand Niels Nielsen (Daugbjerg), gårdmand Søren Sørensen, husmand Jens Chr. Andersen, begge af Sjørup.

Deciesed: juni 2. 1968, Demstrup, Sjørslev Sogn

Married 03-11-1902 to Søren Nielsen

 

Ved Bodil Marie Kirstine Christensens 75 års fødselsdag i 1956 skrev Viborg Stifts Folkeblad: “Hun kom ud at tjene, da hun var konfirmeret, og i 1899 fik hun plads hos gårdejer Søren Kristian Nielsen, Demstrup, med ham blev hun gift i 1902. I ægteskabet har der været 10 børn, men en døde, som lille. De ni er alle gift, tre er bosat her i sognet, og det er en af Bodil Nielsens største glæder at modtage besøg af sine børn og børnebørn, eller tage på besøg hos dem. Hun er stadig rask og rørig, og holder selv sit hyggelige hjem pænt og rent, ligesom hun også holder af at passe sin have om sommeren. I ledige stunder er hun gerne beskæftiget med et håndarbejde, og mange smukke og nyttige ting har hun i årenes løb forarbejdet. Bodil Nielsen har været en særdeles dygtig og energisk kone, der ikke skånede sig selv eller gik af vejen for noget arbejde, hvor hårdt det end var. Hun er en flittig og omgængelig kone, altid tilfreds og i godt humør, og kan hun give en håndsrækning eller gøre nogen en tjeneste, er hun altid mere end villig hertil.

 


 
 
Last names Parishes
First names Timeline

Add Bookmark

Children

A. Niels Nielsen
B. Marie Andersen
C. Søren Nielsen
D. Johanne Ruskjær
E. Aage Nielsen
F. Viggo Nielsen
G. Viggo Nielsen
H. Otto Nielsen
J. Erna Løye
K. Martha Lassen

Links

 Church Book Page

Status

Updated 28. september 2005 by Finn Gehrcke

Share on Facebook